Skip links

Οροι Χρησης

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η πρόσβαση στον Ιστότοπο www.cyordamlis.com και κάθε βήμα που περιλαμβάνει τη διέλευση των ιστοσελίδων αυτού σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων χρήσης. Οποιοσδήποτε θα έχει πρόσβαση στον Ιστότοπο συμφωνεί σιωπηρά να μην χρησιμοποιήσει τον Ιστότοπο και το υλικό που περιέχεται σε αυτόν για παράνομους σκοπούς ή για σκοπούς που δεν συμμορφώνονται με τις ισχύουσες και ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
Όλα τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας προστατεύονται από τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
Το υλικό που διατίθεται στην Ιστοσελίδα δεν επιτρέπεται να εξαχθεί ή να επαναχρησιμοποιηθεί, να αναπαραχθεί πλήρως ή εν μέρει, να διανεμηθεί, να δημοσιευτεί ή να μεταδοθεί, χωρίς την προηγούμενη ρητή γραπτή συγκατάθεση του Χρήστου Γιορδαμλή.
Όλες οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται διαχειρίζονται και εκτελούνται από την Εταιρεία με την επωνυμία Χρήστος Γιορδαμλής, η οποία είναι υπεύθυνη για την ορθή παροχή υπηρεσιών και την πώληση των αγαθών (εφεξής καλούμενη «η Εταιρεία»). Τα στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας είναι τα εξής: Χρήστος Γιορδαμλής. Όλες οι συμβάσεις πώλησης που συνάπτονται από την Εταιρεία θα θεωρείται ότι ενσωματώνουν αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις οι οποίοι θα υπερισχύουν οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ή επικοινωνίας με το μέρος με το οποίο συναλλάσσεται η Εταιρεία («τον Πελάτη»). Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις δεν επηρεάζουν την Καταστατικά δικαιώματα του πελάτη. Οποιαδήποτε συναλλαγή ή/και πώληση και/ή αγορά απαιτεί και προϋποθέτει την αντισυμβατική αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων που ορίζονται παρακάτω (εφεξής «Όροι») και βεβαιωθείτε ότι τους διαβάσατε προσεκτικά πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή ή αγορά κάνετε με την Εταιρεία. Ειδικότερα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αγοράζοντας τα προϊόντα μας ή κάνοντας παραγγελία εκφράζετε τη ρητή συγκατάθεσή σας και την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή και ανεπιφύλακτη αναγνώριση των παρόντων Όρων και δηλώνετε τη νομική σας ικανότητα να εισέλθετε στη συγκεκριμένη συναλλαγή, έχοντας διαβάσει, κατανοήσει και συμφώνησε, χωρίς κανένα περιορισμό, όρο ή επιφύλαξη, να δεσμευτεί από αυτούς τους Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε και δεν αποδέχεστε αυτούς τους Όρους, είστε υποχρεωμένος να απέχετε από οποιαδήποτε αγορά και συναλλαγή με την Εταιρεία. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους Όρους και να κοινοποιήσει αυτές τις τροποποιήσεις με δημοσίευσή τους στην Ιστοσελίδα ή με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο. Οποιαδήποτε ακύρωση συγκεκριμένου Όρου δεν συνεπάγεται την ακύρωση των άλλων Όρων. Η μη ενάσκηση από την Εταιρεία των δικαιωμάτων της βάσει των παρόντων Όρων δεν συνεπάγεται παραίτηση από αυτά τα δικαιώματα.

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου (με εξαίρεση πιθανά πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), συμπεριλαμβανομένων βίντεο, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αναρτημένων αρχείων, είναι καθαρά ενημερωτικό και διαφημιστικό. πνευματικής ιδιοκτησίας του Γιορδαμλή Χρήστου και προστατεύονται ως σήματα κατατεθέντα, διακριτικά γνωρίσματα, βιομηχανικά σχέδια και μοντέλα ή πνευματικά προϊόντα από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και διεθνούς δικαίου.

Συνεπώς, απαγορεύεται αυστηρά η δημόσια αναπαραγωγή, πώληση, αντιγραφή, τροποποίηση, αναδημοσίευση ή μετάδοση του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο, καθώς και η εμπορική του με οποιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευση, χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του Γιορδαμλή Χρήστου.

Ο Γιορδαμλής Χρήστος σας παρέχει μέσω της τρέχουσας ιστοσελίδας του γενικό ενημερωτικό υλικό για το έργο του.
Ο Γιορδαμλής Χρήστος δεν λειτουργεί εκθεσιακό χώρο όπου ο καθένας θα μπορούσε να έχει την ευκαιρία να δει ζωντανά τα προϊόντα που προτιμά. Μπορεί να κάνει ερωτήσεις ή διευκρινίσεις για τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος που προτιμά ή να ζητήσει συμβουλές για σχέδια, χαρακτηριστικά, μέγεθος κ.λπ. επικοινωνώντας με τον Γιορδαμλή Χρήστο μέσω email ή τηλεφώνου.
Ο Γιορδαμλής Χρήστος, καλή τη πίστη, δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες των Προϊόντων και διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει τυχόν σφάλματα ή να αλλάξει ή να ενημερώσει τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Λόγω της φύσης της παρουσίασης των προϊόντων στο Διαδίκτυο και των διαφορετικών τύπων προβολής που χρησιμοποιούνται, τα χρώματα, τα υφάσματα και τα μεγέθη που εμφανίζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από αυτά του πραγματικού προϊόντος. Όλες οι φωτογραφίες και οι εικόνες των Προϊόντων που παρουσιάζονται κατά καιρούς στον ιστότοπο αποτελούν αποκλειστική πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του Γιορδαμλή Χρήστου και δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν ή να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή του.

2. ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων. Η πώληση των Προϊόντων που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να καταστεί αδύνατη, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς υπαιτιότητα της Εταιρείας, ενδεικτικά λόγω περιορισμών στην παραγωγή των συγκεκριμένων Προϊόντων από τους προμηθευτές της, διακοπής ή αλλαγής παραγωγής συγκεκριμένων ειδών , περιορισμός εισαγωγών, κωλύματα εκτελωνισμού από κυβερνητικές αποφάσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των προϊόντων, δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις στα χαρακτηριστικά του προϊόντος που έχουν διαφύγει της προσοχής της ή προκύψουν ακούσια. Η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν ψευδείς δηλώσεις ή εσφαλμένες εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν με βάση τα παραπάνω λάθη ή παραλείψεις. Περαιτέρω, η Εταιρεία ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια έναντι χρηστών ή/και πελατών μόνο σε περίπτωση μη εκτέλεσης των παραγγελιών. Η Εταιρεία δεν θα φέρει ευθύνη για πραγματικές ή αποθετικές, άμεσες ή έμμεσες ζημιές που μπορεί να οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης και σε σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στην εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Η Εταιρεία μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη μόνο βάσει των περιστάσεων όπως περιγράφονται στους παρόντες Όρους. Με την επιφύλαξη όπως προβλέπεται ρητά στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, όλες οι εγγυήσεις, προϋποθέσεις ή άλλοι όροι που υπονοούνται από το νόμο ή την ισχύουσα νομοθεσία εξαιρούνται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

7. ΔΙΑΦΟΡΑ

α) Εάν οποιεσδήποτε διατάξεις του παρόντος κριθούν άκυρες, παράνομες ή ανεφάρμοστες, η ισχύς και η εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων δεν επηρεάζονται ή αλλοιώνονται με οποιονδήποτε τρόπο.

β) Η παραίτηση από την Εταιρεία από οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων ή οποιαδήποτε παραχώρηση χρόνου ή επιείκεια από την Εταιρεία στον Πελάτη δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τα δικαιώματα της Εταιρείας βάσει του παρόντος.

γ) Όλες οι επικεφαλίδες είναι μόνο για διευκόλυνση και δεν αποτελούν μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

δ) Οποιαδήποτε ειδοποίηση ή απαίτηση που θα δοθεί σύμφωνα με το παρόν θα είναι γραπτή και θα παραδίδεται είτε χειρόγραφα, είτε θα αποστέλλεται με προπληρωμένη επιστολή πρώτης κατηγορίας στην τελευταία γνωστή διεύθυνση του μέρους που θα ειδοποιηθεί ή θα αποσταλεί μέσω email και θα θεωρείται ότι έχει σερβίρεται αμέσως.

8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις και τυχόν τροποποιήσεις τους και όλες οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται από την Εταιρεία διέπονται και ερμηνεύονται από τους νόμους της Ελλάδας. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με την εκτέλεση και ερμηνεία οποιασδήποτε αγοράς προϊόντος, σύμφωνα με τους Όρους, ως αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

By navigating to this website you agree to the Terms Of Use. This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag